BINE ATI VENIT IN MAGAZINUL NOSTRU DE HALATE SI UNIFORME MEDICALDRESS !

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI MEDICALDress.RO

Prin utilizarea medicaldress.ro si/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos. Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii si Conditiile.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor comandate prin internediul site-ul nostru vor fi expediate pe intreg teritoriul Romaniei prin firme de curierat rapid.
Termenul de livrare obisnuit al produselor comandate este de 24 – 72 ore din momentul inregistrarii comenzii, pentru produsele aflate in stoc. In conditii speciale Medicaldress.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda. De asemenea, exceptie fac situatiile de forta majora, declarate astfel de autoritatile administrative locale sau centrale.
Comenzile vor fi onorate in limita stocului disponibil.
Comenzile plasate dupa ora 15.00 vor fi prelucrate a doua zi.
Pentru toate comenzile se percepe o taxă de livrare. Costul livrării este estimat la 20 RON, insa acesta poate varia in functie de localitatea de destinatie, de numarul si de greutatea coletelor, de valoarea rambursului.

PLATA

Plata produselor comandate se va face prin card bancar sau numerar în momentul primirii comenzii. Pentru a facilita tranzacția, vă recomandăm să aveți suma exactă de numerar conform costului comenzii dumneavoastră (totuși acest lucru nu este mandatoriu). Pentru comenzile plasate de persoane juridice, Medicaldress.ro accepta plata cu OP.

RETUR

Conform legislatiei specifice comertului online in vigoare un cumparator are dreptul de a returna produsele comandate online in maxim 14 (paispezece) zile de la data livrarii efective. Costul returnarii este suportat de cumparator. Acesta va fi indreptatit la rambursarea sumei platite pentru produse, intr-un interval de 14 de zile de la data acceptarii returului cu conditia ca produsul (produsele, inclusiv accesoriile – unde e cazul), sa fie returnate in starea fizica in care erau la primire, cu toate etichetele si ambalajele intacte. Nu vor fi acceptate drept retur produsele purtate, cu urma de uzura sau deteriorate. In cazul returnarii unor produse la care transportul pentru livrare a fost suportat de Medicaldress.ro, suma aferenta livrarii va fi retinuta din valoarea rambursata.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Echipa Medicaldress.ro face eforturi sustinute pentru mentinerea acuratetii informatiilor furnizate pe acest site. Totusi erorile nu sunt imposibile. Echipa Medicaldress.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile sunt complete sau actualizate iar produsele si serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Fotografiile produselor prezentate au doar caracter informativ. Culoarea produselor pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile cuprinse in ghidurile de marimi sunt doar valori aproximative pentru va ajuta să înțelegiti marimea la care va incadrati. Acestea nu sunt o garanție privind măsurătorile efective ale articolului care va va fi livrat. Pot exista diferențe de câțiva centimetri în plus sau în minus la măsurătorile finale ale unui articol în funcție de materialul folosit pentru a-l produce sau de croiala, specificată in descrierea produsului ( „drept” sau „cambrat”).

Valoarea maxima a obligatiilor Medicaldress.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de la respectivul client.

Toate preţurile şi produsele prezentate sunt valabile în limita stocului. Pentru eventuale nelămuriri vă stam la dispoziţie.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.medicaldress.ro, incluzand, texte, imagini, elemente de grafica web, sau orice alte date, este proprietatea medicaldress.ro si/sau a asociatilor sai si/sau a partenerilor sai si/sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a Medicaldress.ro SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

Incepând cu data de 25 mai 2018, sunt aplicabile prevederile Regulamentului (UE) nr. 679/2016, al Parlamentului European și al Consiliului Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal . Având în vedere dispozițiile Regulamentului general privind protecția datelor, trebuie să vă exprimați consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Acestea sunt necesare strict in scopul emiterii de documente fiscale ce insotesc produsele comandate si pentru a fi livrate prin intermediul firmelor de curierat rapid. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară

Refuzul furnizării datelor dvs. poate avea drept consecință imposibilitatea plasarii de comenzi, respectiv livrarii produselor catre dvs.

In principiu, Medicaldress.ro. va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina Medicaldress.ro. (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite)

Înainte de a face cunoscute informaţiile dvs. personale pe orice alte website-uri vă sfătuim să parcurgeţi termenii şi condiţiile utilizării acelor site-uri precum şi specificaţiile lor de securitate.

FRAUDA

Orice incercare de a modifica continutul site-ului medicaldress.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul medicaldress.ro, va fi considerat o tentativa de fraudare a site-ului medicaldress.ro si va face obiectul unei plangeri penale la organele de politie, impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Medicaldress.ro SRL si client va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Iasi .

Acest site este intretinut si administrat de Medicaldress.ro SRL. Adresa web www.medicaldress.ro este proprietatea Medicaldress.ro SRL.

Caută produsul potrivit